Kännissä paneminen pikapano

Kännissä paneminen pikapano Vierailija: "Mitä mieltä? Mun mielestä usein parempi jos on vähän humalassa.". "Miehenä sanon, että ei kannattaisi. Pieni huppeli ei haittaa ollenkaan, mutta jos. Selvinpäin on kyllä ihanaa harrastaa seksiä tutun miehen kanssa. mutta hiprakassa/kännissä nautin ehkä fyysisesti enemmän. koska pystyn. Puoli tuntia varmaan. Kännissä pannaan monta tuntia putkeen. . Todella vaikea arvioida, joskus kestää tosi pitkään ja joskus on pikapanoja. - Onko seksinne. Oon siis muutamaan otteeseen harrastanu seksiä ja se tuntuu jotenki tosi akwardilta. Kännissä pystyn siihen mut ku miettii et jossai päivän valossa pitäs panna.

Alkoholi ja seksi | Nuortenlinkki

Vierailija: "Mitä mieltä? Mun mielestä usein parempi jos on vähän humalassa.". "Miehenä sanon, että ei kannattaisi. Pieni huppeli ei haittaa ollenkaan, mutta jos. Vierailija: "hei, olen pian 18 vuotta täyttävä tyttö, ja syy miksi kirjoitan on se, että kaipaisin mielipiteitä ja ehkä hieman opastusta.

Menetin vasta viimeyänä. 1. et välttis muista mitään 2. voi tulla liikkeitä, jotka eivät ole kovin toivottuja kuten esim, sattuu aivan vitusti jos jätkä ei osaa varoa, pysyt neitsyenä koska homma.

Oon siis muutamaan otteeseen harrastanu seksiä ja se tuntuu jotenki tosi akwardilta. Kännissä pystyn siihen mut ku miettii et jossai päivän valossa pitäs panna. Selvinpäin on kyllä ihanaa harrastaa seksiä tutun miehen kanssa. mutta hiprakassa/kännissä nautin ehkä fyysisesti enemmän.

koska pystyn. Humalassa moni tuntee olonsa rentoutuvan ja estojensa tai ujoutensa vähenevän. Melko pienikin määrä alkoholia voi saada seksuaaliset halut lisääntymään ja.

Miksi mies tekee aloitteen vain humaltuneena? Selvitimme vastauksen! Puoli tuntia varmaan. Kännissä pannaan monta tuntia putkeen. . Todella vaikea arvioida, joskus kestää tosi pitkään ja joskus on pikapanoja. - Onko seksinne. 1. et välttis muista mitään 2. voi tulla liikkeitä, jotka eivät ole kovin toivottuja kuten esim, sattuu aivan vitusti jos jätkä ei osaa varoa, pysyt neitsyenä koska homma.

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Kännissä paneminen pikapano Jos on aviomies, niin kyse voisi olla että pariskunnan välillä on jännitteitä, joita mies pelkää tai sitten mies on kyllästynyt naiseen eikä jaksa innostua muuta kuin humalan tuoman olotilan turvin.

Jos näin on, kyse on enemmän kommunikaatiosta kuin halusta, kännissä paneminen pikapano, kokeile tehdä itse aloite. Lukretia Vieraileva tähti Päivän sää Torstai Seitsemän Uutiset Torstai Monesti olet varmaan tavannut nämä ukot baarissa, ja siellähän ei voi olla selvänä. Ehkä joku niistä ollut vaan puutteessa, halunnut siis seksiä eikä suhdetta.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail